Mr. C.C. (Caroline) Janssen

Home/Advocaten/Mr. C.C. (Caroline) Janssen
Mr. C.C. (Caroline) Janssen 2017-01-04T15:13:50+00:00

Caroline Janssen studeerde in 2002 af aan de Universiteit van Maastricht. Zij is vervolgens direct aan de slag gegaan in de advocatuur. Na een aantal jaren gewerkt te hebben in arbeidsrecht-, familierecht- en letselschadezaken, heeft zij een periode als advocaat bij de Provincie Zeeland gewerkt. In deze periode heeft zij de opleiding tot mediator afgerond en zich ingezet voor het gebruik van mediationvaardigheden door bestuursorganen.

Sinds 2010 is Caroline Janssen werkzaam bij Olie & De Jonge waar zij zich heeft gespecialiseerd in verzekeringsrecht, aansprakelijkheidsrecht en letselschadezaken. Hiertoe heeft zij de specialisatieopleiding Personenschade aan de Grotius academie afgerond.

“Ik ben een teamspeler, hecht waarde aan sparren en probeer goed naar cliënten, collega’s en relaties te luisteren: wat is de beste oplossing voor jou? Dit past bij mijn karakter en is nog verder versterkt door mijn opleiding tot mediator.

Ik geniet van het juridische puzzelwerk en van het contact met cliënten, collega’s en anderen. Ik vind het belangrijk om goede mensen om me heen te hebben, zakelijk en privé. Door samen te werken bereik je het beste resultaat, voor én met de cliënt.

Wat ik nogal eens hoor en eigenlijk wel prima vind, is dat mensen zeggen dat ik aardig en meegaand ben, maar vervolgens ook nogal een terriër kan zijn. Het klopt ook: ik ga een heel eind met mensen mee, sta open voor ideeën en meningen maar als ik beet heb, laat ik niet snel meer los.”

Vereniging-van-Letselschade-Advocaten_logo