Onze lopende faillissementen zijn in behandeling bij curator Tjalling Nuis:

Tjalling Nuis studeerde rechten aan de Rijksuniversiteit Groningen en is daar in 1973 afgestudeerd. Hij werkte van 1974 tot 1979 als advocaat in Breda en is daarna 10 jaar werkzaam geweest bij de bank Pierson Heldring & Pierson in Amsterdam. Van 1989 tot 2017 was hij weer werkzaam in de advocatuur. Nu is Tjalling Nuis vrijwel uitsluitend werkzaam als curator in faillissementen.

“Het mooiste aan mijn vak vind ik dat je mensen echt kunt helpen. Belangrijk is een vertrouwensband met de cliënt waardoor je extra betrokken bent als advocaat. Dat bereik je door je echt in een zaak te verdiepen, een eerlijk advies te geven en juridisch een gedegen product te leveren tegen een redelijke prijs. Onnodige juridische en kostenverhogende acties zijn niet aan mij besteed.

Na ruim 40 jaar als advocaat en curator voor diverse kantoren actief te zijn geweest, begin ik zo langzamerhand uit te kijken naar een nieuwe invulling van mijn leven. Hoe dat er precies uit zal gaan zien weet ik nog niet. Wel dat ik meer zal gaan golfen, zeilen, fietsen en reizen…”