Caroline Haans studeerde in 2002 af aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Zij is meteen na haar studie Nederlands Recht beëdigd als advocaat en sindsdien ook onafgebroken met veel plezier werkzaam in de advocatuur. Caroline Haans werkte tot en met december 2016 bij een middelgroot advocatenkantoor te Bergen op Zoom. Sinds januari 2017 werkt zij bij Olie & De Jonge advocaten, waar zij reeds eerder vanaf 2006 gedurende 5 jaar met veel plezier werkzaam was.

Caroline Haans voert een civiele praktijk, met de nadruk op personen- en familierecht en arbeidsrecht.

“Naast een uitstekende dienstverlening tegen een redelijk tarief is het minstens zo belangrijk dat je een goed gevoel hebt bij de advocaat die jouw belangen behartigt. Een echtscheiding, een conflict met een werknemer of bijvoorbeeld het verlies van je baan, er komt altijd emotie bij kijken. Het gaat niet alleen om winnen of verliezen, of wie er gelijk heeft, maar om het vinden van een oplossing waar je mee verder komt.

Ik houd van aanpakken en doorpakken. Ik heb er plezier in bij de rechter een overtuigend pleidooi te houden. Geen moeilijke dure woorden, maar gewone mensentaal waar de cliënt zich in herkent. Persoonlijk contact met mijn cliënten en relaties is voor mij een voorwaarde om tot een goede samenwerking te komen. Iedere zaak is uniek en dat verveelt nooit.”