Een aantal advocaten van Olie & De Jonge is gespecialiseerd en aangesloten bij diverse specialisatieverenigingen. Dit betekent dat maatwerk op niveau geleverd wordt.

Een specialisatievereniging stelt hoge eisen aan haar leden, zoals het bijhouden van literatuur en rechtspraak op het betreffende vakgebied. Daarnaast zijn er verschillende vormen van kwaliteitscontrole, zodat wanneer een gespecialiseerde advocaat ingeschakeld wordt de cliënt er zeker van kan zijn dat zijn of haar advocaat aan een hoge kwaliteitsnorm voldoet. Of uw advocaat hieraan voldoet kunt u vinden op de persoonlijke pagina van de advocaten.

De hierna genoemde advocaten hebben zich op de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd:

a. mr. J.M. (Jaap) de Jonge staat geregistreerd op het hoofdrechtsgebied algemene praktijk en het sub-rechtsgebied burgerlijk recht.
b. mr. W.A. (Lex) Lensink staat geregistreerd op de hoofdrechtsgebieden algemene praktijk en personen- en familierecht en de sub-rechtsgebieden burgerlijk recht en echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen.
c. mr. D.A.H. (Dirk) Veldhof staat geregistreerd op het hoofdrechtsgebied personen- en familierecht en de sub-rechtsgebieden bijzonder curator, echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen, internationaal privaatrecht, internationale kinderontvoering, jeugdbeschermingsrecht, mediation en ouderschap en erkenning.
d. mr. H.C. (Huib) Struijk staat geregistreerd op het hoofdrechtsgebied letselschaderecht.
e. mw. mr. M.A. (Maaike) Breewel-Witteveen staat geregistreerd op het hoofdrechtsgebieden arbeidsrecht, erfrecht, personen- en familierecht en psychiatrisch patiëntenrecht en de sub-rechtsgebieden bijzonder curator, echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen, internationaal privaatrecht, jeugdbeschermingsrecht, mediation en ouderschap en erkenning.
f. mw. mr. C.A.F. (Caroline) Haans staat geregistreerd op de hoofdrechtsgebieden algemene praktijk en arbeidsrecht.
g. mw. mr. D.R.M. (Daphne) de Vos staat geregistreerd op het hoofdrechtsgebied personen- en familierecht en strafrecht en op de sub-rechtsgebieden bijzonder curator, echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen, internationaal privaatrecht, internationale kinderontvoering, jeugdbeschermingsrecht, mediation, ouderschap en erkenning en jeugdstrafrecht.
h. mw. mr. M.C. (Cornélie) Geijtenbeek staat geregistreerd op de hoofdrechtsgebieden arbeidsrecht en strafrecht. 

Op grond van deze registratie zijn zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.