In familiezaken spelen persoonlijke belangen en emoties van betrokkenen (en hun kinderen) maar ook zakelijke en/of financiële belangen. Bij een scheiding komen veel zaken aan de orde, zoals: alimentatie, verdeling, omgang  en gezag, pensioenverevening, de echtelijke woning en hoe om te gaan met (de waardering van) de onderneming van (één van de) partners.

Gratis juridisch advies

Bij Olie & De Jonge Advocaten werken  deskundige, betrokken, ervaren en gedreven advocaten onder meer gespecialiseerd op het gebied van familierecht. De familierechtpraktijk wordt op ons kantoor uitgevoerd door mr. D.A.H. Veldhof (vFAS  advocaat) en mevrouw mr. C.A.F. Haans.

Zij leveren maatwerk, waarbij zij u gedurende de echtscheiding nauwgezet begeleiden en uw belangen en eventueel die van uw kinderen optimaal behartigen. Op onafhankelijke wijze geven zij begrijpelijke adviezen over uw (juridische) positie. Door middel van weloverwogen strategieën stellen zij u in staat een actieve rol in te nemen en goede keuzes te maken.

Dag van de Scheiding

Op 14 september 2018  kunt u tussen 09.00 uur – 12.00 uur en van 13:00 uur tot 17:00 uur vrijblijvend en kosteloos bij ons kantoor aan de Frans den Hollanderlaan 25 te Goes langskomen voor een scheidingsbeoordeling.

U wordt dan geïnformeerd en geadviseerd over alle zaken die  met een scheiding te maken hebben maar ook met zaken na scheiding bijvoorbeeld het herzien van kinder- en of partneralimentatie en/of een zorgregeling. U kunt ook vragen stellen over de gerechtelijke procedure(s) of over mediation. Het is natuurlijk ook mogelijk voorafgaand een tijdstip te reserveren zodat u niet hoeft te wachten. Neemt u daarvoor telefonisch contact op met ons kantoor.

Bent u op 14 september a.s. verhinderd, dan kunt u ons bellen om een afspraak te maken op een andere dag voor een kosteloos adviesgesprek van circa een half uur. Ons telefoonnummer is: 0113 22 11 00.