Dirk Veldhof heeft gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en is daar in 1987 afgestudeerd. Na eerst een korte periode te hebben gewerkt op de pensioenafdeling van een grote verzekeraar is hij vanaf 1989 werkzaam in de advocatuur.

Dirk Veldhof is werkzaam op het gebied van het familierecht in de ruimste zin van het woord. Hij staat cliënten bij in procedures betreffende echtscheidingen, partner- en/of kinderalimentatie, gezag & omgang, verdeling huwelijksgoederengemeenschap, afrekening huwelijkse voorwaarden en afstammingsrecht. Ook voor echtscheidingsbemiddeling kunt u bij hem terecht.

“Probeer alles wat je doet, zo goed mogelijk te doen, is mijn motto. Ik ben gespecialiseerd op het rechtsgebied Personen- en familierecht. In de 25 jaar dat ik advocaat ben, probeer ik altijd zo goed mogelijk om te gaan met de emoties van cliënten waarbij ik hen, op basis van mijn ervaring en mijn specialistische kennis van dit rechtsterrein, adviseer en begeleid.

Veel voldoening haal ik uit het doen van de zittingen, het schrijven van processtukken, bijhouden van mijn vakkennis en het bereiken van het beoogde resultaat voor cliënt. In het contact met cliënt is het mijn taak om uit te leggen wat er kan en niet kan en waar de grenzen liggen. In mijn adviezen ben ik altijd duidelijk, zodat cliënten weten waar ze bij mij aan toe zijn. Ik wil cliënten namelijk geen valse hoop geven. Cliënten hebben namelijk, door de emoties die familierechtelijke problemen met zich meebrengen, vaak een verkeerd beeld van hun gelijk en dat stel ik dan bij.

Verder vind ik het van belang in mijn vrije tijd met andere dingen bezig te zijn. Zo ben ik actief  geweest in het amateurvoetbal bij eerste klasser VV Kloetinge al waar ik onder meer de bestuursfunctie voetbaltechnische zaken heb uitgeoefend. Op dit moment ben ik bestuurslid van musicalvereniging ‘Musicalvrienden’. In de afgelopen jaren heb ik verder deelgenomen aan diverse producties die Musicalvrienden op de planken heeft gebracht. Het vrijwilligerswerk vormt voor mij  een leuke en goede afleiding van de wereld van de advocatuur waar ik met veel plezier in werk.”

logo-right-nietleden